A fost dovedit ca modul de functionare al creierelor inventive poate face diferenta intre oameni.

Din cauza acestor deosebiri, structura cerebrala speciala care permite conceperea unor forme minunate de arta, muzica si literatura poate facilita dezvoltarea unor probleme in relatiile interpersonale.

Daca ai iubit vreodata o persoana extrem de creativa, stii ca uneori se comporta parca ar trai in propria lume; iar asta nu este atat de departe de adevar.

Iata cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa vi le amintiti cand incepeti sa iubiti astfel de persoane creative:

1. Mintile lor nu incetinesc

Mintea unei persoane extrem de creative functioneaza mereu la putere maxima. Desi poate reprezenta o sursa de distractie si nebunie – poate fi si o povara. Persoanele creative isi respecta foarte rar ciclurile de somn si au tendinta de a sari de la o sarcina la alta in decursul zilei. Va deveni extenuant sa tineti pasul cu ele.

2. Sunt ciclice

Fluxul de creativitate este un ciclu plin de suisuri si coborasuri. Unele persoane ar putea denumi acest comportament maniac; dar, in realitate, este doar modul de functionare al procesului creativ. Tineti minte acest lucru cand partenerii vostri se lovesc de un declin sau de o perioada mai nefasta. Momentele de cadere nu sunt permanente.

3. Au nevoie de perioade de singuratate

Citeste continuarea articolului aici: 10 lucruri de care sa tii cont cand iubesti o persoana extrem de creativa