Ati reusit sa va construiti o relatie cu femeia puternica din viata voastra si care va iubeste, dar v-ati putea intreba cum puteti pastra inima ei dura strans legata de a voastra.

Poate deveni extrem greu sa ii permiteti unei femei puternice toata libertatea de care are nevoie pentru a-si intinde aripile, timp in care sa fiti siguri ca inima ei va apartine doar voua.

Acest echilibru provocator este mai usor decat pare atata timp cat evitati unele comportamente real innaceptabile. Haideti sa discutam despre cele 7 lucruri pe care o femeie puternica nu le va tolera in relatie.

7 lucruri pe care o femeie puternica nu la va accepta in relatie

1. Lipsa de respect
Lipsa de respect intra intr-o categorie foarte vasta de comportamente pe care o femeie puternica nu le va tolera in relatie. V-ati putea face griji, dar cum stiti ca ati nerespectat-o?

Lipsa de respect, pentru o femeie puternica, poate insemna orice de la faptul ca nu i-ati spus ca arunca precum o fata pana la contrazicerea opiniei ei intr-un mod denigrant. Ar putea fi tonul cu care spuneti ca femeile merita sa fie platite egal pentru orele de munca si pe care ea sa il inteleaga gresit, desi voi intentionati sa faceti un compliment.

Urmarea Regulii de Aur inseamna ca va comportati cu ea exact cum v-ati dori sa fiti tratati si voi. Chiar mai bine ar fi sa o tratati asa cum isi doreste. Cel mai probabil, nu aveti capacitatea de a citi minti, asa ca cea mai usoara cale de a evita sa o tratati cu mai putin respect este sa o intrebati cum si-ar dori sa fie tratata.

2. Dominarea relatiei
Controlul poate sa denote o tenta erotica in dormitor, dar atunci cand unul dintre parteneri incearca sa domine total echilibrul de putere, femeia puternica va fi pusa intr-o pozitie submisiva, lucru pe care nu il va tolera in relatie.

Femeile puternice stiu cand sa preia conducerea, cand sa mentina controlul si cand sa devina vulnerabile; pot face toate aceste lucruri fara ca ca voi sa le spuneti ce si cand sa faca. Pentru a fi intr-o relatie cu o femeie puternica, trebuie sa o lasati sa stea pe locul soferului cat mai des posibil.

3. Sa fie tratata neechitabil

Citeste continuarea articolului aici: 7 lucruri pe care o femeie puternica nu le va accepta intr-o relatie