De multe ori acordam mai multa atentie decorarii camerei de zi decat dormitorului si trecem cu vederea ca este unul dintre spatiile in care petrecem cel mai mult timp.

Dormitorul are o mare importanta pentru odihna si relaxarea noastra, desi este, de asemenea, una dintre zonele care ne defineste cel mai bine in casa noastra, si cu atat mai mult atunci cand locuim cu alte persoane.

Stilul nordic, care castiga atat de multi adepti, nu pare sa piarda teren pe termen scurt, dimpotriva.

Aceasta nota scandinava, atat de confortabila si minimalista, pune accentul pe crearea de spatii in care sa traiesti, motiv pentru care este capabila sa umple o camera cu functionalitate si confort.

In acest articol iti oferim cateva elemente principale care nu trebuie sa-ti lipseasca atunci cand decorezi dormitorul in stil scandinav.

Mobilier minimalist, in nuante deschise

Decorul nordic se caracterizeaza prin utilizarea minimalismului intr-un mod foarte subtil. Combinatia de culori, mobilier si accesorii genereaza aceasta senzatie chiar daca incaperea este plina de tablouri, mobilier si diverse detalii.

Aceasta combinatie de culori creeaza un sentiment de minimalism, simplitate, relaxare si caldura. Eleganta acestei decoratiuni este unica si de aceea este atat de larg utilizata in intreaga lume.

Asa ca alege un dulap cat mai delicat, care sa nu iasa in evidenta prin modele complicate si texturi complexe. Apoi, poti integra in camera si doua noptiere albe, cu picioare din lemn natural.

Pastreaza o cromatica deschisa pentru mobilier, care sa creeze impresia de mai mult spatiu si care sa induca relaxarea profunda la final de zi.

Pat confortabil, cu saltea joasa

Majoritatea dormitoarelor amenajate in stil nordic au ca element principal un pat incapator, dar asezat poate mai jos decat te-ai astepta.

Citeste continuarea aici: Elemente nelipsite din amenajarea in stil nordic a dormitorului tau