Cu atentia si grija cuvenite, terasa poate deveni un refugiu personal, unde te poti relaxa, poti citi o carte sau te poti bucura de apusul soarelui.

O terasa bine proiectata este o oaza de liniste in mijlocul vietii agitate din oras. De multe ori este cel mai uitat colt al casei, dar are un mare potential de a deveni un spatiu frumos de relaxare.

Cand vine vorba de a ne apuca de treaba, este important sa evaluam posibilitatile spatiului nostru, ce vom face cu el si in ce momente ale zilei il vom folosi cel mai mult.

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand decoram acest tip de spatiu este functionalitatea lui, gandindu-ne la o terasa ca la un loc de care sa ne bucuram in diferite momente ale zilei.

De aceea, trebuie sa incepem sa ne gandim la terasa sau gradina noastra ca la o alta incapere a casei noastre, careia ii putem da viata ca si cum ar fi o alta camera de zi a casei.

Renunta la mese si scaune in favoarea taburetelor si a pernelor

Cu siguranta, cunosti deja mesele si scaunele din ratan, acoperite cu huse sau perne textile. Ele reprezinta o alegere standard pentru terase si curti, insa nu aduc niciun element special in joc.

De aceea, daca vrei sa creezi un loc unic de relaxare, nu te indrepta direct spre mese si scaune pentru exterior. Ce ai spune despre un spatiu de poveste, construit din perne pufoase, taburete si paturi?

Adu-ti aminte de copilarie si construieste un cort din perne, de data aceasta mult mai chic si mai profesionist.

Foloseste un cadru din lemn, solid si rezistent, pe care sa il decorezi cu bucati mari de panza colorata. Astfel, vei avea umbra pe terasa in orice moment al zilei.

Umple spatiul de sub panze cu taburete de forme si culori diferite, cu paturi confortabile si cu perne de diverse dimensiuni.

Vei obtine un spatiu de vis, in care te vei putea relaxa dupa-amiaza, alaturi de o carte buna sau vizionand un serial alaturi de familie.

{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Sfaturi si trucuri pentru o terasa perfecta

  1. Subiectul abordat in acest articol este deosebit de important, iar autorul a reusit sa transmita mesajul sau intr-un mod clar si concis. Sper ca mai multi oameni sa fie constienti de impactul pe care il au actiunile lor asupra mediului si sa ia masuri pentru a-l proteja.

  2. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luam in considerare in mod obisnuit. Este impresionant sa vedem cum putem contribui la protejarea mediului inconjurator prin mici schimbari in rutina noastra zilnica.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul discutat si am apreciat modul in care autorul a prezentat informatiile. Este important sa fim constienti de impactul pe care il au alegerile noastre asupra mediului inconjurator.

  4. Mi-a placut modul in care autorul a structurat articolul, incepand cu o introducere captivanta si continuand cu sfaturi practice si exemple relevante. Este un ghid util pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de time management.

  5. Articolul este foarte interesant si util, oferind informatii detaliate despre cum sa iti organizezi mai bine timpul si sa fii mai productiv. Sfaturile prezentate sunt practice si usor de implementat in viata de zi cu zi.

Comments are closed.