Dulapul de baie este esential pentru depozitarea produselor cosmetice, articolelor de igiena, ustensilelor de ingrijire si periilor de par.

Daca doresti sa cumperi dulapuri baie, le vei gasi in multe variante si anume, suspendate, cu oglinda, dulap hol baie, cu spoturi luminoase etc. Poti vedea variantele de la Ikea si Dedeman.

Dimensiunile dulapului de baie trebuie sa se potriveasca spatiului disponibil. Desigur, poti cumpara diferite dulapuri individuale sau le poti combina unele cu altele. Avantajul este ca poti pune impreuna dulapuri baie ca un set, in functie de dimensiunea baii tale.

Pentru ca dulapurile sa nu-si piarda efectul si sa se combine vizual armonios, este important sa fie coordonate intre ele. Nu numai in baie, ci si in bucatarie, in sufragerie sau in hol, pot fi folosite diferite dulapuri de baie daca optica o permite.

Ceea ce diferentiaza dulapurile de baie de alte tipuri de mobilier, este capacitatea lor de a rezista la umiditate ridicata si stropirea cu apa. Deoarece baile din apartamente si case sunt in general destul de mici, dulapurile de baie sunt create intr-un mod bine gandit.

Dulap baie suspendat

Daca spatiul din baie este limitat, atunci un dulap baie suspendat este perfect pentru baia ta. Montat pe perete si atasat la inaltimea adecvata, este bine protejat de mainile copiilor si, astfel, ofera si spatiu pentru cosmetice sau medicamente.

Un dulap baie suspendat ofera, de asemenea, o utilizare optima a spatiului, deoarece poate fi plasat si deasupra altor piese de mobilier din baie, a chiuvetei, a radiatorului sau a cazii.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Dulapurile de baie potrivite spatiului tau

  1. Foarte interesant articolul, am invatat multe lucruri noi despre cum pot sa imi gestionez timpul mai bine si sa fiu mai productiv. Recomand tuturor celor care se confrunta cu probleme de organizare a timpului.

  2. Citind acest articol am realizat cat de important este sa iti prioritizezi sarcinile si sa iti stabilesti obiective clare. Voi incerca sa imi organizez mai bine activitatile zilnice pentru a fi mai eficienta.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca ma confruntam cu probleme legate de gestionarea timpului si acum am gasit cateva idei noi pe care vreau sa le pun in practica. Multumesc pentru resursele oferite!

  4. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre cum sa iti organizezi timpul eficient pentru a fi mai productiv. Mi-au placut sfaturile practice oferite si voi incerca sa le aplic in viata mea de zi cu zi.

Comments are closed.